Gezichtsbehandelingen

Bij Kietss Beauty & Health heb je de keuze uit verschillende soorten behandelingen.
Bij elke gezichtsbehandeling worden de mee-eters verwijderd en zit er een masker en gezichtsverzorging bij als afsluiter.

 

- Quick facial: deze behandeling duurt circa 45 minuten. Tijdens deze behandeling wordt de huid 3 maal gereinigd, bij de laatste reiniging wordt de huid gestoomd en gelijkertijd de dode huidcellen verwijderd. De onzuiverheden worden verwijderd en de behandeling word afgesloten met een masker en een gezichtsverzorging, op basis van de type huid.

 

Classic Facial: deze behandeling duurt circa 60 minuten. Tijdens deze behandeling wordt de huid 3 maal gereinigd, bij de laatste reiniging wordt de huid gestoomd en gelijkertijd de dode huidcellen verwijderd. De onzuiverheden worden verwijderen, vervolgd met een gezichts-decolleté massage, gezichtsmasker en als afsluiter een dagverzorging. 

 

Signature facial: deze behandeling duurt circa 75 minuten. Tijdens deze behandeling wordt de huid 3 maal gereinigd, bij de laatste reiniging wordt de huid ook gestoomd en worden gelijkertijd de dode huidcellen verwijderd. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit een extra, zoals bijvoorbeeld het modelleren van de wenkbrauwen. Bij deze behandeling zit ook een gezichts-decolleté massage, gezichtsmasker en als afsluiter nog een dagverzorging. 

 

Grand facial: deze behandeling duurt circa 80 minuten. Dit is de meest uitgebreide behandeling. Bij deze behandeling krijg je een dubbele reiniging, een diepte reiniging en een peeling. Daarnaast word de huid grondig uitgereinigd, het gelaat word gemasseerd en u krijgt een, na het masker, een dagverzorging gebaseerd op uw huidtype. 

 

Teenage facial: deze behandeling is gericht op de tienerhuiden, die wat meer aandacht nodig hebben. Dit is een behandeling van 45 minuten, waarbij de focus vooral ligt op het verwijderen van alle onzuiverheden op de huid. 

 

Acne Treatment: deze behandeling is vooral gericht op de jongvolwassen tot volwassen huiden, die vooral last hebben van diepe ontstekingen op de huid. Deze treatment duurt circa 60 minuten, zodat er goed aandacht besteed kan worden aan het verwijderen van de ontstekingen/acne. 

 

- Facial For Men: dit is een behandeling van 60 minuten. Tijdens deze behandeling ligt de focus op het diep reinigen en verzorgen van de mannenhuid. Er wordt extra aandacht gegeven aan het verwijderen van de ingegroeide haren bij de baard en overige oneffenheden. 

 

De Bio-Peel,  Microneedling en Dermaplaning zijn huidverbeterende behandelingen, gericht op onder andere diepere littekens, huidveroudering en donkere plekken in het gezicht.